Tuin en Groen Zeeland biedt u onderhoud aan op maat. U kunt zelf bepalen hoe vaak, wanneer en welke onderhoudswerkzaamheden ik voor u uit handen kan nemen. Dit doe ik aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij u uw specifieke wensen kenbaar kunt maken.

Totaal onderhoud

Gedurende het tuinseizoen wordt het totale tuinonderhoud door mij uitgevoerd zodat u kunt genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud op afroep

U doet zelf uw tuinonderhoud maar specifieke werkzaamheden wilt u uitbesteden, zoals het knippen van hagen, planten van bollen, snoeien, maaien etc.

Voor- en najaarsbeurt

In het voor- en najaar kom ik uw tuin een onderhoudsbeurt geven. Uw tuin wordt gesnoeid en onkruid vrijgemaakt. Bij een voorjaarsbeurt ligt de nadruk op het snoeien en bemesten van de beplanting. Dit ter bevordering van het groeiproces gedurende het tuinseizoen. In het najaar wordt uw tuin winterklaar gemaakt. De nadruk van een najaarsbeurt ligt op het verwijderen van afgestorven bladeren, takken en beplanting.

Service tijdens afwezigheid

Wanneer u voor een bepaalde periode afwezig bent (vakantie, werk in het buitenland, ziekenhuisbezoek) kan ik het onderhoud van uw tuin overnemen zodat u bij thuiskomst niet meteen aan de slag hoeft in uw tuin.